Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij van Zokk'n zijn begripvol. We weten dat jij, nu je die zalige warme zokk'n hebt besteld, ze zo snel mogelijk aan je voeten wilt. Dus doen we ons best. Met het zorgvuldig en snel verwerken van je gegevens, het verpakken van de zokk'n en het bezorgen van je pakje aan bpost.
Dat laatste gebeurt gewoonlijk nog de dag zelf, tenminste als we de order op tijd hebben ontvangen en als het postkantoor nog open is.
Dat varieert hier: op maandag, woensdag en vrijdag kan het tegenvallen want dan sluit het kantoor om 17u. Maar kijk op dinsdag en donderdag sluit het pas om 18u. Elke werkdag fietsen wij naar het postkantoor en voor wie daar nood aan heeft doet bpost er alles aan om, mits extra betaling, ook op zaterdag te leveren.

Op een feestdag of een zondag werken wij niet, dan gaan we wandelen.

Retourneren

Verkeerde referentie gekozen? Verkeerde maat? Het kan al eens voorvallen en wij bij Zokk'n doen daar niet moeilijk over. Bij wet heb je recht op 14 dagen om het hoofd te breken over het feit of je nu al dan niet een verkeerde aankoop hebt gedaan. Binnen die 14 dagen moet je ons daarvan op de hoogte brengen. En dan heb je nog eens 14 dagen om ervoor te zorgen dat de Zokk'n weer in onze brievenbus liggen.
Ow, ja, belangrijk om weten: we willen een aankoopbewijs zien 
én het zou fijn zijn als we onze doos terug krijgen. Op de nette doos, die voor geen enkel ander doel werd gebruikt, plak je de return label die je in een mail hebt ontvangen. Enkel onder deze voorwaarden gaan wij zonder verdere vragen het geretourneerde pakje aanvaarden en de bestelling terug betalen, vaneigens exclusief verzendkosten. De retourkosten zijn voor MyParcel, onze partner in deze...

Ondanks al het gemak dat wij bieden om pakjes te verzenden en te retourneren zijn wij van mening dat het niet te zot moet worden en dat wij allemaal bewust moeten omgaan met verpakking en transport. Bij ons kan je één stuk kopen, en we gaan die verzenden. Maar wie herhaaldelijk slechts één stuk aankoopt doet ons een beetje pijn... Mogen we jou ook verleiden om eens langs te gaan in de winkelpunten waar de Zokk'n liggen? Per stuk kopen is daar zeker geen probleem én zo kom je nog eens buiten. Sorry dat we hier zo lastig over doen, maar duurzaamheid zit een beetje in ons dna.